Póki co, to Małgosia skutecznie mnie odstrasza. Dlatego pytam...
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
No i śmy posiedzieli, trochę w Małgosi, jedno niedobre piwko w Dobrych Czasach i pyszne pszeniczne w Lamusie
Fajna ta piwnica w Małgosi, ale kurtyna, porter + kosmiczna duchota to nie dla mnie jednak Po dwóch porterach wiedziałam, że albo wyjdę teraz, albo zostanę pod stołem
A w Lany Poniedziałek idziemy na degustację do Antosia, który, chorym ostatnio przez długie miesiące będąc, z nudów nawarzył 20 warek (z czego, podobno, 10 już sam wypił....)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
A w Lany Poniedziałek idziemy na degustację do Antosia, który, chorym ostatnio przez długie miesiące będąc, z nudów nawarzył 20 warek (z czego, podobno, 10 już sam wypił....)
...Naczelnik, zamykaj browar, bo to Antoś robi SKANDALICZNIE DOBRE PIWA!
Comment
-
-
ATTENZIONE!
W czwartek będę przelotem w Kłodawie po piwo i mógłbym zakupić dla obecnych w piątek trochu tamtejszego napitku. Zgłoszenia chętnych na PW do jutra do 20-tej. Później, do czwartkowego wczesnego popołudnia dawać na komórę 502443896.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo i śmy posiedzieli, trochę w Małgosi, jedno niedobre piwko w Dobrych Czasach i pyszne pszeniczne w Lamusie
Fajna ta piwnica w Małgosi, ale kurtyna, porter + kosmiczna duchota to nie dla mnie jednak Po dwóch porterach wiedziałam, że albo wyjdę teraz, albo zostanę pod stołem
Dziękuję wszystkim obecnym za (niespodziewanie) liczne spotkanie - pozostałym wrocławiakom życzę bezbolesnego przechodzenia od świąt do rzeczywistości. I pozdrawiam świątecznie, poświątecznie i okołoświątecznie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNaczelnik, zamykaj browar, bo to Antoś robi SKANDALICZNIE DOBRE PIWA!
Oczywiscie ten stan potrwa jeszcze jakis czas tylko po to, by ruszyc ze zdwojona...pfu, potrojona silaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A tak wracając do tematu - w piątek gdzie? Armine? Lamus?
Comment
-
-
Dobra, to ja, żeby więcej nie nudzić wpiszę się awansem na nieobecność na iluś tam spotkaniach - jeśli wrócę do społeczeństwa, to powiem Wam, jak urośliście przez ten czas.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShermanMyślę że skoro i tak często kończymy piątkowe imprezy w Lamusie to w ten piątek zacznijmy w Lamusie, żeby już nie chodzić i nie szukać miejsca.
Comment
-
Comment