Mnie jutro raczej nie będzie, mam wyjazd terenowy z gleboznawstwa i mało prawdopodobne żebym był w stanie do was dołączyć.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Moje przybycie tez pod duzym znakiem zapytania...
No, ale sa w tym roku w kalendarzu 4 wazne daty, moze nawet piec - nie ma zmiluj, jakos dojadePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Phman Wyświetlenie odpowiedzigdzie, jak i kiedy?? :-).
Comment
-
-
Wybór i tak między Lamusem a Armine zapewne
Mi wszystko jedno, tak czy owak - się pojawię W końcu strasznie dawno się nie widzieliśmy
Phman, Ty to masz refleks, Warsztaty Piwowarskie były w sobotę ostatnią, a Ty się dopiero teraz zgłaszasz, pech!
Comment
-
-
Sądząc po małej ilości postów w tym temacie od czasu mojej ostatniej bytności, chyba nieźle szalejecie z dala od komputerów. To tak tylko coby posta sobie tej wiosny nabić - z sekcją wrocławską to najprędzej spotkam się chyba w Żywcu, o ile uda mi się tam dotrzeć...
Pozostaje mi życzyć Wam miłych majówek i do zobaczenia w bliżej nieokreślonej czasoprzestrzeni!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Jakoś tak wyszło, że w piątek jadę już w stronę giełdy tyskiej, zatem nie będzie również mła. Podaję strategiczne numery telefonów do rezerwacji:
Lamus 501 477 454
Armine 071 367 15 31
Bawcie się dobrze i do zobaczenia za tydzień
Comment
-
-
Ekhm, to ja tak sobie myślę, że dawno w Lamusie nie byliśmy
Comment
-
Comment