Będę, trzeba oblać następne zadłużenie
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłaty Wyświetlenie odpowiedziO której się spotykacie??
Będę jutro miała koszulki Warsztatowe dla Mjp, Ewwy, Qbolanda i Wiktorii
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBędę jutro miała koszulki Warsztatowebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
W Lamusie mamy zarezerwowane oba stoły na zewnątrz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW Lamusie mamy zarezerwowane oba stoły na zewnątrz
Comment
-
-
Już wtorek, pora zacząć myśleć o piątku
Macie ochotę na odmianę w Armine? Bo ja nie, ale jakby co, to też i tam chętnie się pojawię Tylko tam jest mniejszy stoliczek na dworze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJuż wtorek, pora zacząć myśleć o piątku
Macie ochotę na odmianę w Armine? Bo ja nie, ale jakby co, to też i tam chętnie się pojawię Tylko tam jest mniejszy stoliczek na dworzePiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Uwaga! Mamy zarezerwowane miejsca w ogródku Z TYŁU Lamusa! Ubrać się ciepło
Jakieś typy drugi tydzień z rzędu wyprzedziły mnie z rezerwacją stołu przy kiblu, na chłodniejsze piątki chyba trzeba będzie przywalić jakąś rezerwację stałą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziUwaga! Mamy zarezerwowane miejsca w ogródku Z TYŁU Lamusa! Ubrać się ciepło.
Comment
-
Comment