Czy w najbliższy piątek ktoś planuje wybrać się na Piszę wcześniej, bo muszę wiedzieć kiedy zostać po godzinach, trochę mam zaległości przez ostatni piątek.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa się postaram, o ile wrócę do Wrocławia o rozsądnej porze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa się postaram, o ile wrócę do Wrocławia o rozsądnej porze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziA ja będę
(Ciekawe, kiedy mnie znienawidzą:-D)
To co - tylny ogródek w Lamusie? Tylko tam strasznie słońce czadzi... to może jednak przedni ogródek? Tłumów chyba nie będzie, to się zmieścimy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzihmm... mam deja vu?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziWedług rozkładów komunikacji miejskiej to jest koniec roku szkolnego, więc mogą być lekkie tłumy.
Ja mówię o tłumie browarbizowiczów. Inne tłumy mnie nie obchodzą, jak, że wszak będziemy rezerwację mieć
Comment
-
Comment