Szanowna sekcjo Wrocławska, jutro piątek, a tutaj taka cisza.... Idziemy gdzieś jutro na piwo?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ja też wybywam na weekend już w piątek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziSądząc po zainteresowaniu tematem, to jest szansa, że będzie sam...
Ja nawet mogę od razu zapowiedzieć, że najprawdopodobniej za tydzień też mnie nie będzie, bo się wybieram do Człuchowa - no, chyba, że pogoda będzie taka jak dzisiaj, to oleję wyjazd.
W skali ostatniej pięciolatki byłby to mój pierwszy raz, że opuszczam aż 3 piątki pod rząd
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziSądząc po zainteresowaniu tematem, to jest szansa, że będzie sam...
To co Lamus czy Armine, we wtorek Batrek był mało wypijalny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy na spotkanie w tym tygodniu będzie ktoś chętny, czy nie, ale ja wybiorę się sprawdzić, jak smakuje Amber w Academusie.
To do zobaczyska w nowym przytułku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziNajwyższy czas, bo od wczoraj ponoć już leją Amberowe piwa.
To do zobaczyska w nowym przytułku.
Co do nowego "przytułku" - jako dodatkowy się nada, bo tak co piątek pić mocne browce to chyba nie za bardzo Ale może dzięki temu czasem do Instytutu zajrzymy (o ile będzie po co )
Comment
-
-
Prawdopodobnie dla odmiany przybędę na piwo - intensywność i długość obecności mej zależeć będzie od tolerancji organizmu na dym papierosowy.
W Academusie - Żywe i Koźlak, cen nie znam. Lwówek po 6 zł.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA może by ktoś napisał w jaki dzień! Piątek czy sobota?
Comment
-
Comment