Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAkurat w sobotę pracuję, a potem idę na wieczór kawalerski kumpla, ale piątek miałem niezagospodarowany. Do Bytomia może bliżej, ale...
Comment
-
-
W Academusie pyszne piwa z Ambera mniam
Po drodze w Oregano podpłomyk ze szpinakiem sobie zamówiłam, co by z pustymi rękami w domu się nie pokazać, ale na próżno, młodsza rodzina poszła sobie na koncert i hulankę, a współwinny dorobku dziecięcego upaja się pszczołami w okolicach Nysy, a na dodatek babcia powiedziała, że takich wynalazków to jeść po 22.30 nie będzie (cyt. "lepiej ty se dziecko rosołu zagrzej, a nie to świństwo będziesz jeść"). No cóż, wepchnęłam 2 kawałki, a na jutro, jak znalazł, jak mi ktoś nie zje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedzi...
Po drodze w Oregano podpłomyk ze szpinakiem sobie zamówiłam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzimniam, mniam... oj kusicie...
Zapraszamy za tydzień. Dziś już za późno .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedzi(cyt. "lepiej ty se dziecko rosołu zagrzej, a nie to świństwo będziesz jeść").Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziPrawdopodobnie dla odmiany przybędę na piwoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziA więc do więcej razy sztuka. Jak się dorobię jakichś pieniędzy, które nie pójdą na konto któregoś z "cudownych" urzędów, a będzie to kwota, którą wypłacają bankomaty, to może doczłapię.
Nas w ten piątek nie ma, chyba że się pogoda straszliwie skiepści i góry znikną.
Poza tym Akademus nie będzie moją (nie wiem, jak MJP, ale on w tym temacie jest w mniejszości ) ulubioną knajpą z powodu
a) nieodgrzybienia murów/whatever (alergikom polecam solidne załadowanie zapobiegawczej chemii),
b) wiszenia dymu.
No i jedzenia w zasięgu łapy nie ma...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53 Wyświetlenie odpowiedziPoza tym Akademus nie będzie moją (nie wiem, jak MJP, ale on w tym temacie jest w mniejszości ) ulubioną knajpą z powodu ...
No i jedzenia w zasięgu łapy nie ma...
ale menu jest tak schowane jak ta ich piwnica, jak nie wiesz, że jest to nie znajdziesz
Wiadomości z ostatniej niedzieli
Comment
-
-
To co, pora odświeżyć starego, dobrego Lamusa chyba? Bo ja póki co nie chcę być znowu martwa po Żywym
Comment
-
-
"Chcesz być martwy pij Żywe"
hehe oo, i to jest dobra koncepcjaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziZgapiliśmy się, w Academusie można pożreć grzanki piwne; około 6 zł. i chyba coś z sera za +- 11 zł.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo co, pora odświeżyć starego, dobrego Lamusa chyba? Bo ja póki co nie chcę być znowu martwa po Żywym
ad. 2. wróciliśmy z wakacji ( opici EDIm ) i postaramy się również odświeżyć Lamusa. Ostatnie zdanie należy do Piotry- obecnie nieobecny (praca).
Comment
-
Comment