Chętnie się przyłączymy ale pewnie na nas nie zaczekacie.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
oni za szybko wymiękają- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzioni za szybko wymiękają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziCzy wybiera się ktoś na spotkanie w tym tygodniu? Jakaś taka niepokojąca cisza w tym temacie.
i wezme dla ciebie etykietę tylko nie wiem czy z zawartością - bom jeszcze nie wypił piwka
pozdrawiam
piotr
Comment
-
-
No jakoś zapomnieliśmy, że jutro piątek, ale dziś przejeżdżając koło Lamusa mi się przypomniało i stół koło kibla jest jutro nasz Ja i Slav tyż będziemy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzistół koło kibla jest jutro nasz J
Comment
-
-
We wtorek byłam w Lamusie i zarezerwiłam nam znowu stół, ten dalej od śmietnika Czy ktoś jest przeciw?
Comment
-
-
W sobotę za to po południu wpadną do mnie Strzelczyki, mam nadzieję, że z noclegosem - jakby kto chętny na domowe browce, to zapraszam na wiochę
Comment
-
Comment