Czy ktoś się pisze dzisiaj na jakieś spotkanie, czy wszyscy jadą na Zlot i pozostanie mi pić do lustra?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś się pisze dzisiaj na jakieś spotkanie, czy wszyscy jadą na Zlot i pozostanie mi pić do lustra?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedzijak nie chcesz pić do lustra, to wpadnijcie do nas...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziHmmm... Brzmi kusząco.... Ale obawiam się, że jest równie nierealne jak wyjazd na Zlot. Ale gdybyś był wieczorem na Skype, to przynajmniej pogadać by można...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś się pisze dzisiaj na jakieś spotkanie, czy wszyscy jadą na Zlot i pozostanie mi pić do lustra?
Comment
-
-
My jak zwykle planujemy nie iść, bo trochę nas zlot wypłukał z pieniążków ( a jeszcze musimy koszulki zamówić). Jednak jak nas znam, pewnie wyjdzie inaczej....
P.S. Chciałabym prosić, jeżeli jutro będzie jakaś Pani w rozmiarze M o przyniesienie koszulki do przymiarki ( porter, lud pragnie pszenicy itp.). Nie wiem jaki rozmiar zamówić a jedna nocna koszulka po zlocie póki co wystarczy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziByłem tam wczoraj piwka dobrebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa jutro będę w Lamusie, bo mam tam równorzędną imprę. Zapewne uda się to połączyć więc do zobaczenia.
Mam nadzieję, że nie jest to impreza firmowa, bo się nie zmieścimy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że nie jest to impreza firmowa, bo się nie zmieścimy.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziImpra na jeden stolik, tak więc bez obaw.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
Comment