Czyżby po ostatnim spotkaniu w Lamusie wszyscy mieli tak dość, że dzisiaj postanowili siedzieć w domu? Ja rozumiem, że konkurencyjna impreza mocno dawała się we znaki, zwłaszcza siedzącym wewnątrz, ale przecież można spotkać się w spokojniejszym miejscu. Na przykład w Armine.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Ja i JAQBA dziś wybywamy na grzyby do Sułowa, na Antosiową hacjendę, dlatego siedzę cicho Numery telefonów do knajp są zamieszczone w tym temacie, zresztą, w internetku też je można łatwo znaleźć, więc proszę o zwolnienie mnie z obowiązku czynienia rezerwacji
Ja i JAQBA dziś wybywamy na grzyby do Sułowa, na Antosiową hacjendę
Jakby ktoś był zainteresowany, to Antoś zaprasza, a mam jeszcze dwa miejsca w aucie wolne. Tylko karimata i śpiwór do zabrania. Wyjazd ok. 16.00 z Kłokoczyc (oczywiście mogę odebrać kogoś wcześniej z jakiejś rozsądnej strony miasta). Jestem pod telefonem jakby co.
kurcze przechodziłem tamtędy ok 20-21 i nikogo nie widziałem
szkoda ze nie czytałem wczesniej co gdzie i jak ....
ps. to pisałem ja - piotry (bom u basik jest )
Dziwne... Akuratnie o tej porze było nas tam najwięcej (6 duszyczek). "Okupowaliśmy" zewnętrzny stolik na prawo od wejścia do Kuźni. A może byłeś zapatrzony w deczko "zmęczoną" angolską watahę biesiadującą w sąsiedniej Celi
Kto chce świeżutką gęstwę THG ręka do góry - przyniesem
Ręka w górze? Może taka gęstwa zmusiła by mnie do rozpoczęcia sezony warzelniczego?
Ale jeszcze nie wiem czy przyjdę i na pewno nie będę wiedział aż do piątkowego popołudnia.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
W piątek Lamusujemy? Czy chcecie do Bramy Oławskiej na portera i paulanera za 7 zł
1. My mamy małe firmowe spotkanie, planowane do max 21.00.
2. W Oławskiej byliśmy w sobotę, właśnie na porterze. To nie dla mnie
3. Nie mogę przebywać w zadymionych pomieszczeniach
4. Tak więc jeżeli zajdziemy do któregoś z ww. przybytków to bardzo przypadkiem
Comment