No, to będą jutro co najmniej 3 imprezy Podjechałabym na choć 1 Bernarda, ale nie wiem jeszcze, kiedy "skończę" z klientami.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tabletka Wyświetlenie odpowiedziA ja może bym gdzieś przyczłapala z chłopem moim, bo on już uzdrowiony po szpitalu......ale pomocy !!!! gdzie w końcu jutro jest spotkanie ????
Część osób np. będzie na ul. Bogusławskiego, jak zawsze.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziZależy, które spotkanie wybierzesz.
Część osób np. będzie na ul. Bogusławskiego, jak zawsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziinni będą w leclerku
tyle ża tam czynne do 21
A o której planujecie zbiórkę ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tabletka Wyświetlenie odpowiedziA o której planujecie zbiórkę ?Last edited by Basik; 2007-10-18, 22:23.
Comment
-
-
A jakie tramy pod eklerka podjeżdżają? Wiecie może - bo szukać mi się nie chce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA jakie tramy pod eklerka podjeżdżają? Wiecie może - bo szukać mi się nie chce
Comment
-
-
A jednak coś znalazłam, nie lubię tej nowej strony z rozkładami błeee http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/7.html ale jak juz znalazłam, to musisz przyjechać
Comment
-
-
Spoko, mam już na jutro taki chytry plan, ze jeszcze nie wiem, czy sama się nie przechytrzę
W każdym razie - wiem, że na 100% będę we Wro, ale w której knajpie to wyjdzie w praniu dopiero jutro koło południa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA jakie tramy pod eklerka podjeżdżają? Wiecie może - bo szukać mi się nie chce
132 z Nowego Dworu przez JPII
144 z Krzyków - jest przystanek na Zielińskiego, przy Bogusławskiego
701 z Sępolna przez pl. Grunwaldzki
oraz inne: nocne, okresowe, zjeżdżające do zajezdni itp.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Można też dojechać na ul Jedności narodowej-w połowie między ś.p. Browarem a Górką Słowiańską jest ul Rychtalska a nią można dojść do E.Leclerec z drugiej strony.
Ale co tam za tramy jeżdżą to nie wiem ."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
No to ja już wiem, gdzie będę - na Bernarda jadę
Do zobaczyska!
Comment
-
Comment