Jerzy - Ty się decyduj, czy będziesz, czy nie. Przecież ta zniżka trochę waży .
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
No dobra, zarezerwuję dwie ławy w Kuźni, ale pytanie: od której? Bo ja, Slavoy, JAQBA i Qboland, zamierzamy najpierw wpaść na jakieś dwie pszeniczki do Lamusa, więc może tak się zdarzyć, że dotrzemy do Kuźni dopiero koło 20.00
Proszę o info, kto będzie wcześniej.
Comment
-
-
Nie wiem, czy w Kuźni dzis bedzie tak fajnie - 3 ławy już zarezerwowane przez innych
Zarezerwowałam dla nas 3 stoliki, od 18.30, na moje nazwisko. Do zobaczyska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy w Kuźni dzis bedzie tak fajnie - 3 ławy już zarezerwowane przez innych
Zarezerwowałam dla nas 3 stoliki, od 18.30, na moje nazwisko. Do zobaczyska
Spróbujemy dotrzeć jak najwcześniej, czyli koło 18.30. Chyba że utkniemy w korkach, jak to w piątek, to wtedy z lekkim obsuwem.
Wiktoria, nie zjedzcie nam wszystkiego!!
Comment
-
-
Ja tak tylko na przyszłośc chciałam wspomnieć, że gdyby kogoś coś sprowadziło jednak w okolice Powstańców/Jaworowej to w Palermo oprócz wspomnianej wcześniej pszeniczki jest i Novopackie i Skalak I przyznaję- porą popołodniowo- wieczorną są wręcz masakryczne korki.Last edited by Basik; 2007-10-27, 12:01.
Comment
-
-
Jak w piątek najbliższy, spotykamy się? Pytam, bo to Zaduszki, a po za tym długi weekend, więc nie będzie komu piwa w knajpie pić
Ja oczywiscie optuję za Lamusem, ewentualnie tak jak ostatnio imprezy łączone, bo na mnie Skalak kacogennie działa i chyba w ogóle nie będe go pićLast edited by Marusia; 2007-10-29, 15:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzibo na mnie Skalak kacogennie działa i chyba w ogóle nie będe go pić
Trzeba będzie się udać na ciężkie poszukiwania nowej niemocno zadymionej,nie tak szaleńczo muzycznej,nie tak ciasnej i co tam jeszcze kto sobie życzy: KNAJPY - bo zaczyna nudą wiać..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziLamus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA ja dlaczego w tak Szanownym Gronie "Gronie " piłem?
Chyba następnym razem też tyskacza wezmę - ostatnio wypiłam jeno dwa Skalaki, a na następny dzień miałam taki ból łba, że musiałam dosypiać Ciekawe, co tam jest w tym piwie, że tylko nam szkodzi
Comment
-
-
Do Lamusa wpadnie też Bomba (na forum - magstrozporter, czy jakoś tak)
Nie wie, na jak długo, bo się umówił z koleżanką z podstawówki (kolejny zarażony Naszą klasą)
Comment
-
-
Jakby ktoś reflektował na świeżutką gęstwę German Ale, lub - wciąż w ofercie - THG, to prosze o info do 13.00, bo po tej godzinie opuszczam progi domostwa i juz nie wracam do soboty
Comment
-
Comment