A to Spiżowe, domyślam się, że pszeniczka, miało tym razem gaz ? Piliśmy je jakoś 30.09 i wówczas było również nie do picia i bez gazu.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA to Spiżowe, domyślam się, że pszeniczka, miało tym razem gaz ? Piliśmy je jakoś 30.09 i wówczas było również nie do picia i bez gazu.
Pszenica była w smaku ok, oprócz tego, że jak zwykle rozwodniona, za to śmierdziała
jasne zapach miało ok, kwaśne też nie było. Problem z jasnym polegał na tym, że smakował jak zabarwiona na żółto woda z chmielem.
Ciemne było poprawne, ale też nie warte ceny 7,50 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziIdę na naszego ukochanego(choć ostatnio jakby zapomnianego) Bartka
Przysmażane ziemniaczki z czosnkiem nadal są bezkonkurencyjne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPodział sekcji Wro na dwie knajpy staje się normą, a wczoraj to właściwie 4 spotkania były, bo przy innym stoliku siedział Czesiek ze swoimi znajomymi, a Qbolandy podejmowały Cyborga w Smoczej Yamie Załapałam się na interesujace wielce grzybki i cebulkę, mniam"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
W najbliższy piątek jestem umówiona na 16.00 w Armine z koleżanką - koleżankami, a może i kolegami (może się to rozmnożyc do piątku) z podstawówki.
Jak układy sił dzielimy tym razem? Bo ja, oczywiście, po spotkaniu w Armine najchętniej poszabym do Lamusa
Comment
-
-
Odświeżam, bo to już środa, pojutrze o tej porze to już, ewentualnie jeszcze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś ma ochotę na sobotniego Bernarda?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziJa. Nawet zadzwonię w piątek i upewnię się, czy aby Bernard akurat nie wyszedł.
mam juz tak dosc wszystkiego, ze jakos musze sie poweselic zdaje sie, o ile wytne chociaz kawalek czasu...brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Taaa... w temacie piątku cisza, a jutro znowu będę odbierać wieczorem telefony z pytaniem "gdzie siedzicie"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sherman Wyświetlenie odpowiedziW Lamusie jest zimno, ale większy wybór.
W ....(Armine, Kużnia,...) jest ciepło i nie ma wyboru.
Mój wybór padł na Lamusa.
Przy okazji info o przesyłce z Piwodzieja: wyjdzie dopiero w poniedziałek, zatem rodzielanie towaru za tydzień w piątek nastąpi.
Zbiórkę kasy mogę zrobić jutro, jeśli komu tak wygodniej (że nie przelewem), za przesyłkę podliczę i podam osobno, ale to parę złotych dodatkowo tylko będzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziNawet zadzwonię w piątek i upewnię się, czy aby Bernard akurat nie wyszedł.
UWAGA! Jest też lany ciemny Bernard!
Ja jutro planuję być tak między 17 a 18. Korków w sobotę być nie powinno.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment