Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Zameldowałam Cioci Tabletce o spotkaniu w markecie, zapewne się z Jądrkiem pojawią też
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzihmmm myślałem że masz uruchomienie browaru i nie dasz rady
Tym samym mamy kolejny mikrobrowar domowy, tym razem w Lubinie.Last edited by jerzy; 2007-11-15, 23:14.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziA ile tych zniżek ma być?
Marcin_wc też się zastanawiał nad wyjazdem do Poznania, więc dla niego też daj.Last edited by jerzy; 2007-11-16, 10:50.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jerzy, upewnij się, czy Bernardów starczy, bo się spora ekipa na sobotę szykuje
Zaraz dzwonię robić rezerwę w Lamusie na dzisiaj.Last edited by Marusia; 2007-11-16, 10:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziDuży jestem, ale mi wystarczy jedna sztuka.
Marcin_wc też się zastanawiał nad wyjazdem do Poznania, więc dla niego też daj.
Zapytałam, bo zauważyłam, że używasz liczby mnogiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziZapytałam, bo zauważyłam, że używasz liczby mnogiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to po grzyba się ze mną umawiasz telefonicznie na odbiór drożdży i chmielu na jutro? Jutro piątek jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziTo jest jakiś limit ilości spotkań do obskoczenia w tygodniu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie ma, ale znając Ciebie, to jestem skłonna przypuszczać, że coś Ci się po...tentegowało
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie ma, ale znając Ciebie, to jestem skłonna przypuszczać, że coś Ci się po...tentegowało.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA może tym razem sobota U Pepika? Albo piątek u Pepika?
Oczywiście z ewentualnymi dożynkami gdzie indziej
1. albo spotykamy się w piątek albo w sobotę
2.albo u Pepika albo w Lamusie.
Poparłam w dobrej wierze wyjście w sobotę i w ten sposób ominie mnie dziś pszeniczka, którą zdecydowanie bym wolała
Comment
-
Comment