Dobra. To ja też się kieruję na Pepika
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziA czy ktoś z Sekcji Wro ma jeszcze zniżki za zbyciu i mógłby mi je przekazać dzisiaj w centrum lub ok. Legnickiej, albo w poniedziałek po południu na Dworcu, albo w jakiś inny dziwny dzień w nietypowym miejscu i terminie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziJa jeszcze coś mam. Tylko, że nie mam żadnych spraw do załatwienia w okolicy dworca. Może w tygodniu gdzieś w okolicy Legnickiej lub Rynku?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ekhm, już środa. Co z piątkiem?Bo do pepika to chyba w następną sobotę?
Ja, oczywiście, optuję za Lamusem
Comment
-
-
No to jak, jutro nie idziemy na piwo jak rozumiem
Comment
-
-
No dobra, Jagoda, to może od razu wezmę zapas browców i pijemy u Was, jeśli nikt więcej chętny się nie zgłosi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, Jagoda, to może od razu wezmę zapas browców i pijemy u Was, jeśli nikt więcej chętny się nie zgłosiPiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
No, toż to święto będzie, jak Cię znowu zobaczymy
To fajnie - tylko na serio przyjdź, a nie tylko pisz o tym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, Jagoda, to może od razu wezmę zapas browców i pijemy u Was, jeśli nikt więcej chętny się nie zgłosi
Comment
-
Comment