Ja dzisiaj mam imprezę firmową 10 lecie, ale postaram się zerwać i przybyć
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo, toż to święto będzie, jak Cię znowu zobaczymy
To fajnie - tylko na serio przyjdź, a nie tylko pisz o tymPiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziTo może Bartek w Armine i przekąsić można
Ja byłabym za tą opcją .
Comment
-
-
No to znowu trudno się dogadać Ja proponuję tak: od 18.00 Lamus - o tej porze tam spokojność wielka jest Potem przenosinki na papu do Armine.
Rezerwacji nie robię, bo przy zakładanej dzisiejszej frekwencji to się zmieścimy bez.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziO 17 dzisiaj rozstawiam światło na imprezie, jak się wyrobię, to wpadam na piwo.
Comment
-
-
Coś mi się o uszy obiło, że chyba znów będzie nalot na Pepika
Ja niestety odpadam-czeka mnie nudna -przymusowa impreza z wykładami.
Może ewentualnie uda się przy okazji zbadać czy w Polanicy jest czy tylko prawie...
Wam wszystkim za to już dziś życzę miłego spotkania i dobrej andrzejkowej zabawy .
Comment
-
-
i jo, ale nie mogePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Tak, ale:
1. byli tacy których wtedy nie było i oni mogą nie wiedzieć;
2. być może ktoś zapomniał;
3. deklaracje obecności są wskazane by wiedzieć jak duży stół zarezerwować.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment