Piątek odpada, wigilie pracowe...
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Hmmm... wygląda na to, że tak czy owak będę jutro po południu we Wrocławiu, więc Lamusik da radę i Pepik odpada.
To kto na jutro się zapowiada? Qbki, Wiktoria i ewentualnie Bru... tfu, Brloin ?
Enybadyels?
Comment
-
-
Czemu odpada, przecież część osób, które nie moga lub nie chcą w piątek, mogą spotkać się w sobotę Mi po prostu nie pasuje, bo skoro jutro i tak muszę być we Wro, to juz nie mogę w sobotę zostać, bo kiedyś trzeba w domu posprzątać No i weizenbocka machnąćLast edited by Marusia; 2007-12-20, 22:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCzemu odpada, przecież część osób, które nie moga lub nie chcą w piątek, mogą spotkać się w sobotę Mi po prostu nie pasuje, bo skoro jutro i tak muszę być we Wro, to juz nie mogę w sobotę zostać, bo kiedyś trzeba w domu posprzątać No i weizenbocka machnąć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo i weizenbocka machnąć
dobry.
smakowybrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCzemu odpada, przecież część osób, które nie moga lub nie chcą w piątek, mogą spotkać się w sobotę
Ta sobota to będzie pewnie szczyt zakupowy więc mnie też się trochę odechciewa tam jechać.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMała grupa osób na dwa dni przed Wigilią w hipermarkecie może zwyczajnie utonąć
Ta sobota to będzie pewnie szczyt zakupowy więc mnie też się trochę odechciewa tam jechać.
Comment
-
-
UWAGA!!!!
Właśnie wracam od Pepika, gdzie byłem na małym śniadaniu z małym piwkiem
Dostałem ofertę:
Pepik robi jutro dla nas (i dla naszych znajomych bliższych i dalszych) czeską Wigilię.
Zorganizuje stół z jadłem, my mamy zorganizować towarzystwo.
Warunki są dwa: zaczynamy koło 16 i musi być minimum 15 osób - najlepiej 20-25 (czytać: mamy do wypicia beczkę )
Mi się zmieniły nieco plany i jestem chętny być.
Jak inni? Zmobilizujemy się?
Proszę o deklaracje - wieczorem lub jutro rano wypadałoby dać znać, jak sprawy stoją.
Pozdrav
bbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
No kur.... OK, jak będą chętni, to ja deklaruję, że jakoś pozmieniam plany, czyli mnie i Slavoya można ewentualnie doliczyć do potencjalnej grupy Tylko muszę to wiedzieć na pewno do 16.00, jak nie będzie decyzji to wsiadam w furę i jadę dziś załatwiać swoje sprawy a potem do Lamusa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzija do Lamusa dzis i tak dotre, jesli nic niezaplanowanego nie wyskoczy
a co do jutra:
1.) Brloin
2.) Marusia
3.) Slavoy
Nadałam temat Tabletce, oni wprawdzie zawaleni robotą, ale....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWcześniej Mjp pisał, że w piątek nie może, no to chyba w sobotę może Basik też w sobotę może. Ludzie - do raportu!!!!
Nadałam temat Tabletce, oni wprawdzie zawaleni robotą, ale....brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment