Czy ktoś będzie dzisiaj ok 17-17:30 w Lamusie? Bo mniej więcej o tej godzinie będę w mieście i mógłbym wpaść na jedno.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sherman Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś będzie dzisiaj ok 17-17:30 w Lamusie? Bo mniej więcej o tej godzinie będę w mieście i mógłbym wpaść na jedno.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzino właśnie, żarłoki i pijaki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziMy się wybieramy dzisiaj na piwo, ale trochę później. No i nie wiem, czy do Lamusa, bo jeśli nikt nie zamierza tam być ok. 19.00, to pójdziemy gdzieś indziej.
Widzę, że jednak nie będziemy sami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sherman Wyświetlenie odpowiedziPostaram się przyjść ok 18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sherman Wyświetlenie odpowiedziStaranie staraniem, ale roboty jest za dużo i nie dam rady dojechać dzisiaj. Smacznego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedziPonieważ jestem ciągle we Wrocławiu bardzo chętnie wybiorę się na piwo w piątek 28.12 - miejsce jest mi obojętne, dostosuję się. A więc, kto może jutro? liczę na Jerzego i Mjp oraz Ewwę.
A jak z Twoją sobotą? Będziesz jeszcze? Czy już wracacie do dom?
Bo może wtedy by się dało umoczyć dzioba?
Comment
-
-
A mnie jakieś przeziębienie lub grypsko usiłuje od wczoraj rozłożyć, więc nigdzie się z domu nie ruszam i piję grzańce. Mam nadzieję, że do jutra wydobrzeję.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Będę! Znikam z netu, rezerwacji nie robię, bo nie wiem, ile nas będzie i ci zdecydujecie. Zadzwonię po południu do JAQBY żeby Was namierzyć
Comment
-
Comment