Zamówiłam stolik w Armine od 18,00, został nam tylko mały. Zajmować krzesełka
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziZamówiłam stolik w Armine od 18,00, został nam tylko mały. Zajmować krzesełka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziA mnie jakieś przeziębienie lub grypsko usiłuje od wczoraj rozłożyć, więc nigdzie się z domu nie ruszam i piję grzańce. Mam nadzieję, że do jutra wydobrzeję.
Comment
-
-
Pozdrowienia dla ekipy, którą udało mi się nieoczekiwanie nawiedzić jeszcze w tym roku.
Wszystkiego dobrego, a przede wszystkim zdrowia, całej sekcji wrocławskiej z dodatkami!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A w Piotrowicach spotkanie z Administracją
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA w Piotrowicach spotkanie z Administracją
Comment
-
-
Jezdem zaziębiona i biorę antybole. Slav też chory. Po za tym, chwilowo mamy dość imprezowania
Comment
-
-
Ja wciąż zdrowy nie jestem, dziś znowu strasznie mnie męczy kaszel - leczę to grzanym porterem. O żadnych antybolach nawet nie chcę słyszeć - toż to trucizna przynosząca więcej szkody niż pożytku!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ja nadal na antybiotykach. Jutro pewnie dodatkowa dawka- nic a nic nie jest lepiej. W pracy prawie wszyscy chorzy, do koleżanki mama zadzwoniła ( mieszka na jakiejś wiosce)- podobno większość mieszkańców chora. Widziałam migawkę z czeskiej TV- epidemia anginy.
Ależ ja mam ochotę na
Comment
-
Comment