Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa i Fteo piszemy się na sobotniego Pepika.
Czy ktoś ma nr do Pepika, aby go powiadomić?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa mam, ale nie idę do Pepikabrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzija tez mam ale jeszcze nie wiem czy ide. to... moge Wam podac pierwsze 3 cyfry
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa mam, ale nie idę do PepikaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNo to zapodaj. Ja także posiadam telefon i chętnie wykorzystam darmowe minuty
Dziś jeszcze spróbuję zadźwonić.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziProponuję Lamusa, tym bardziej, że są urodziny Lamusa w piątek.
Zadzwonię, zapytam, czy w ogóle rezerwacja jest możliwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNie udało mi sie dodźwonić (nikt nie odbiera). Wysłałem sms'a z prośba o rezerwację.
Dziś jeszcze spróbuję zadźwonić.
Dziś jedzie po świeżego Bernarda.
Jak będzie powyżej 15 osób cena piwa spadnie o 50gr w stosunku do tej którą zazwyczaj nam proponował
Żarcie jak zwykle.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMoże nie mają telefonu kompatybilnego z funkcją dźwonienia?
Jak mi wpadła do głowy ta kontrukcja - nie wiem
Na swoją obronę napiszę, że przez dwa dni w pracy przesłuchałem całą dyskografię Dream TheaterMM961
Comment
-
-
Na dziś wieczór rezerwację mamy w Armine - Lamus ma imprezę zamkniętą. Mam nadzieję, że Bartuś da radę.
Comment
-
Comment