Myślę, że się udało. Na 3 próby dodzwonienia się, po 3-kroć odebrała automatyczna sekretara Będę jeszcze próbować mając nadzieję, że nie mają imprezy wyjazdowej lub tzw. zamkniętej Jakby co to rezerwnę w Kuźni, najwyżej się odmówi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że się udało. Na 3 próby dodzwonienia się, po 3-kroć odebrała automatyczna sekretara Będę jeszcze próbować mając nadzieję, że nie mają imprezy wyjazdowej lub tzw. zamkniętej Jakby co to rezerwnę w Kuźni, najwyżej się odmówi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziZnaczy dzisiaj każdy przychodzi z własnym piwem i pijemy gdzieś pod płotem?
Czy tam jest jakiś płot??
Nawet nasz ukochany kubeł nam skasowali, to o takich fanaberyjach jak płot, to Ty zapomnij.
Ale można przyjść z krzesełkiem wędkarskim
Comment
-
-
A może po Warszawsku zagaję temacik spotkania
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDziady... Wy już wiecie co.(...)
1)Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNa początek gdy kubki smakowe jeszcze nie stępione lepsza pszenica (...)...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziHm, interesująca opcja, Wujciu. Ale mogę nie zdążyć, chyba wolałbym bezpiecznie i drobnomieszczańsko się w knajpie spotkać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziJeśli będę jeszcze w formie, to może dołączę do Was po koncercie, chyba że już będzie b. późno, albo Wy już nie będziecie w formie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziChłopa Wam pewnikiem podrzucę, ale też raczej wieczorową porą.
(...) niech i chłop mój ma troszeczkę luzu...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziChoróbsko mnie jakoweś chwyciło, nie mam ani powonienia ani smaku, więc nawet piwa nie piję. Na trzeźwo to pisalem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzijeśli szanowne grono nie miałoby nic przeciwko, dołączyłbym z chęcią na kilka piwek(...). jestem dyspozycyjny od ósmej, tylko, niestety, nie mogę całej nocy przebalować, bo robota nie pozwala. proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. ale się nie obrażę, jeśli komisja odbywa posiedzenie zamknięte. czekam na odpowiedź. cześć!"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA może po Warszawsku zagaję temacik spotkania
Weź bez takich, co?
A poza tym i tak nie wyczerpałeś wszystkich możliwości
Btw. kącik w Lamusie ma jedną przewagę nad kaflami - nie wisi nad głową głośnik, więc spokojnie się dało pogadać.
Się pytam, co dzisiaj z Pepikiem - wczoraj byli chętni (tak z liczenia na palcach wychodzi mi 5 i 1/2 chętnego). Bo nie wiem, czy wlec st... znaczy Kol. Małżonka w dalsze krzaki na huragan i podobno prawie pewną śmierć, czy zadowolić się bliższymi krzakami na Kozanowie i Pepikiem po południu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziMy rezygnujemy. W taką pogodę to tylko na zakupy do supermarketuMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziMy rezygnujemy. W taką pogodę to tylko na zakupy do supermarketu
A My to co??????????? Niegodni??????????"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Nas można doliczyć a Hania jak będzie wracać z szychty to zobaczy co leją"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment