Marusia: W takim razie nie wypada mi nie być Postaram się przybyć między 19, a 20
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Zarezerwowane mamy kafle od 18.30 - inne stoły zajęte były już, zatem przybywajcie tłumnie
Comment
-
-
Ekhm, to ja już zagaję w sprawie piątku - chciałam w tym tygodniu zaproponować sobotniego Pepika, ale Tabletka wyjeżdża na ten weekend, a na przyszły byłaby chętna, więc ten początek weekendu raczej widzę na Bogusławskiego, bo nie widzę, żeby Pepik 2 tygodnie z rzędu przeszedł
Ja jak zwykle kcem do Lamusa, zatem proszę o GŁOSY, najlepiej za - ale oczywiście nie odmówię inszych przytułków - Fido mówił, że ostatnio po Slalaku nie miał kaca, więc nawet jestem skłonna zaryzykować Kuźnię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziW Lamusie jest zimno .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPitupitu, Ty po prostu nie lubisz Lamusa i już, ale nie musisz się tłumaczyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziW Lamusie jest zimno .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie, nie lubię, bo jest zimno, głośno, kolejka za piwem i wymyślają jakieś dziwne akcje z kaucją za kufle.
Comment
-
-
Po za tym to jest temat o spotkaniu w piątek, a opisy knajp są gdzie indziej, spytaj Maggyka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziczekam tylko, jak napiszesz, że jest zadymioneMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Spoko, byle decyzjon do jutra, bo im później tym trudniej z rezerwuareacją
Zauważcie, jaka jestem uczciwa i rezerwuję, co chcecie - przecież mogłabym pisać, że w Armine/Kuźni rezerwacja na całość
P.S. Kutwa, jutro zadzwonię i się okaże, że rezerwacja i będzie, że oszukiwałam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziczekam tylko, jak napiszesz, że jest zadymione
Ja pewnie pojawię się w sobotę za tydzień.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziPrędzej, że jest za mało zadymione...
Wiki, chyba się nie obraziłaś na mnie - pojechałaś po Lamusie, to ja trochę też pojechałam, ale żartem
To jak - Kuźnia czy Armine? Pewnie Kuźnia, bo dawno nie było.
Tylko czy Qbkom okna zdążą do piątku wieczór wymienić, bo jakby co nie będę miała gdzie leczyć tego wstrętnego kaca poskalakowego
Comment
-
Comment