Jestem za Kuźnią - dawno nie byłam i jak ma być Kuźnia to trzeba rezerwować już dziś i to najlepiej około 12-13, bo znów będzie wszysto zajęte
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJestem za Kuźnią - dawno nie byłam i jak ma być Kuźnia to trzeba rezerwować już dziś i to najlepiej około 12-13, bo znów będzie wszysto zajęte
Może znów stanie się cud i się uchowa szpagetti ze szpinakiem
A ten kac to jakieś przesądy..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWczoraj przejeżdżałem w okolicach Kiełbaśniczej i zauważyłem na jakiejś knajpie plafon Primatora. Może wytropię cóż tam jest.
Co do Kuźni - już biegiem dzwonię!
Ewwa, ładne mi przesądy, kac jak nigdy w życiu i to po 4 piwach - jutro chyba będę sączyła powolutku, żeby nie wypić więcej niż 3
Comment
-
-
Z Kuźnią dupa blada - miła pani powiedziała, że jak się chce robić rezerwację na weekend to trzeba CONAJMNIEJ 3 dni wcześniej dzwonić. Trza zapamiętać na przyszłość
W Armine póki co ktoś się uwiesił na telefonie.
Comment
-
-
Comment
-
-
Trzeba będzie poszukać jakiejś nowej fajnej knajpy bo tak być nie może żebyśmy tak kombinowali aby się browka jakiegoś napić.
Po drugiej stronie ulicy Świdnickiej też w "nasypie" jest knajpka z szyldem Primatora w której zawsze jest miejsce jak na spotkanie w piątek idę.
Trzeba będzie obadać.
Ps. Nas nie będzieLast edited by fidoangel; 2008-04-03, 17:30."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
O, to moży ja i Slav jutro się tam przejdziemy przed spotkaniem w Armince zobaczyć co w beczkach piszczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTrzeba będzie poszukać jakiejś nowej fajnej knajpy bo tak być nie może żebyśmy tak kombinowali aby się browka jakiegoś napić.
Po drugiej stronie ulicy Świdnickiej też w "nasypie" jest knajpka z szyldem Primatora w której zawsze jest miejsce jak na spotkanie w piątek idę.
Trzeba będzie obadać.
Ps. Nas nie będziePiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTylko czy Qbkom okna zdążą do piątku wieczór wymienić, bo jakby co nie będę miała gdzie leczyć tego wstrętnego kaca poskalakowego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowski Wyświetlenie odpowiedziJuż niebawem będzie nowa knajpka z czeskim piwem. Też na Bogusławskiego. Trzeba tylko uzbroić się jeszcze w cierpliwość.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, skąd takie masz informacje, bo mam takie same, ale z zaznaczeniem, żeby narazie nie rozpowiadać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzia jednak rozpowiadasz :P
Comment
-
-
OK, skoro uznałeś, że jest to pretekst, żeby nabić sobie posta to ja już nic na to nie poradzę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOK, skoro uznałeś, że jest to pretekst, żeby nabić sobie posta to ja już nic na to nie poradzę.
Prawidłowa odpowiedź: jabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment