Stąd Piotry ma większą potrzebę nabijania niż ja, musi chłop wymyślać tematy
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Ja i Slav razem z Admiństwem wybieramy się na wycieczkę w Polskę, więc nie wybieramy się jutro nigdzie z Wami, oczywiście NIESTETY Może zwizytujcie pub UNO - to ten, o którym pisał Fido, Galadh wie, gdzie on się znajduje (na tyłach Teatru Polskiego). Byłam tam dzisiaj, no, niestety, pszeniczka za ciepła, a i towarzystwo takie sobie, nie mówiąc o "muzyce" ale to tylko moja ocena, może chcecie sprawdzić.
Co do Pepika - może za tydzień?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo do Pepika - może za tydzień?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziZa tydzień to chyba Od Zmierzchu Do Świtu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA no racja - sama dziś przecież rozwieszałam plakaty
Zaczęli tam może przyzwoite piwo lać?
Comment
-
-
O! to zacny pomysł. A jak nie będzie miejsc (co może się zdarzyć), to w pobliżu jest Artzat - leją Primatorka.Last edited by galadh; 2008-04-11, 09:40.Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziA może w ramach liczebnie niewielkiego spotkania to odwiedzimy Rejs ?
Nawet tak nie żartuj, bo faktycznie zrobię rezerwację i co będzie?
Comment
-
Comment