Na Rejs, to ja się nie piszę. Zbyt duże stężenie dymu... Jakby było coś mało zadymione, to może bym Ewę przekonał, żeby prosto z konferencji jeszcze na piwo wstąpiła...
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
To może wspomniany wcześniej Artzat? Jest na tyle duży, że nie czuć spalin papierosowych i leją pszenice Inne knajpy jak Academus są w pobliżu w razie czego.Last edited by galadh; 2008-04-11, 12:42.Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika galadh Wyświetlenie odpowiedziTo może wspomniany wcześniej Artzat? Jest na tyle duży, że nie czuć spalin papierosowych i leją pszenice
Comment
-
-
Różnie bywa. Mi zawsze udawało się znaleźć miejsce. Piwko po 6zł. Academus droższy, ale można zadzwonić i zarezerwować stolik (a do Artzatu nie mam numeru).Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika galadh Wyświetlenie odpowiedziRóżnie bywa. Mi zawsze udawało się znaleźć miejsce. Piwko po 6zł. Academus droższy, ale można zadzwonić i zarezerwować stolik (a do Artzatu nie mam numeru).MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika galadh Wyświetlenie odpowiedziFajno. Ja będę koło 18 lub nawet wczesniej.MM961
4:-)
Comment
-
-
No ale co - lokal sprawdził się?
Na ten piątek trzeba coś pomyśleć co robimy po koncercie Darka, przecież nie będziemy chlać jakiegoś Lecha w Od zmierzchu...?
Comment
-
Comment