Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziDZIŚ? Chyba jutro.... Czy znowu o czymś nie wiem?
Comment
-
-
W najbliższy piątek przed Warsztatami proponuję Cafe Artzat. Z jednego tylko powodu - żeby podlizać się Simonowi, który niedaleko stamtąd będzie miał nocleg
Piszcie, kto ma zamiar się pojawić, bo może trzeba będzie cosik zarezerwować tamże.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi... proponuję Cafe Artzat. Z jednego tylko powodu - żeby podlizać się Simonowi...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziI mnie chyba też, toż to dawny Bar Grodzki, kulturowe dziedzictwo geologów rocznik 89
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW najbliższy piątek przed Warsztatami proponuję Cafe Artzat. Z jednego tylko powodu - żeby podlizać się Simonowi, który niedaleko stamtąd będzie miał nocleg
Piszcie, kto ma zamiar się pojawić, bo może trzeba będzie cosik zarezerwować tamże.Last edited by Ahumba; 2008-05-07, 16:55.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTo w końcu przyjeżdżasz w piątek?
Później już tylko piwo, przyjaciele, piwo, ..... i tak do niedzieli.
Wyjazd z wrocka ok 14:30.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJak mnie jerzy pokieruje, albo i sam pojedzie, to będę.
Ale sam dasz sobie radę na pewno.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziQboland i mła tyż będziemy
Duży stolik albo trzy zamawiaćLast edited by Maggyk; 2008-05-07, 19:40.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment