To co, ugoszczą nas dzisiaj w Cafe Artzat ?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA co tu taka cisza, czy dni tygodnia mi się pomyliły czy jednak JUŻ czwartek....Last edited by fteo; 2008-05-15, 18:46.
Comment
-
-
My raczej dajemy na luz - przygotowania do kaflowania tarasu nas absorbują
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziNas nie będzie - impra rodzinnaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziGiełda w Tychach?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMy raczej dajemy na luz - przygotowania do kaflowania tarasu nas absorbująbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziJak się jeszcze Wiktoria z Pepkiem wybiorą do Tych, to już atmosfera przy stole będzie dla mnie do zaakceptowania.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziTo co Jerzy, gdzie idziemy?
Czy jednak ogródek na Bogusławskiego? Wejść do środka mogę jedynie do Armine, w Lamusie i Kuźni jest najarane zbyt mocno.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziCzy jednak ogródek na Bogusławskiego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziRyzykujemy Pepika (już bez Pepika) w piątek?
Comment
-
Comment