Pep proponuje Armine.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ja to chyba zacznę samozwańczo z "sekcji Wro" wywalać po kolei-co to ma być abym tylko z czterema ludźmi piwkował kolejny piątek <trupia czaszka>"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziJa to chyba zacznę samozwańczo z "sekcji Wro" wywalać po koleibrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
A może zamiast jojczyć to by se kolega przypomniał,że jest coś takiego jak ogródki przy knajpach bo my ostatnio z takowych korzystamy i raczej nie ma problemu z dymem."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
A nie prawda, problem wciąż jest.
1. Musiałbym siedzieć kilka metrów od najbliższego palacza.
2. Nie mógłbym chodzić do kibla ani po piwo do baru.
Dopiero wtedy nie dusiłbym się (astma).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
UWAGA!
Przypominam, że w ten piątek mamy IMPREZĘ ZAMKNIĘTĄ w nowej, nie otwartej jeszcze knajpce na Bogusławskiego! Beczkowe pyszne, niepasteryzowane niespodzianki będą
Okna jeszcze zaklejone, a szyld stary - czyli Falstaff. Lokal jest między Zapolskiej a Zielińskiego, za Teatrem Polskim.
Wejście na hasło: browar.biz Do zobaczenia po 18.00
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziBawcie się dobrze, mnie ni ma. Jadę harcować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziO w ryło, to my chyba w takim razie ostatnim pociągiem do Piotrowic będziemy musieli się zrywać na 22.45, skoro noclegownia gdzieś harcuje
Comment
-
-
A to luz, Gromit już się cieszy - w knajpie mu miskę obiecali, a potem spacerek na Orzechową No, chyba, że zgoda na nocleg psa odwołana?
Comment
-
Comment