Czy Ćesky Raj jest już czynny ? Czy ktoś został we Wrocławiu ? Czy ktoś gdzieś się jutro wybiera? Ja i Piotry będziemy pewnie z początku z moimi koleżankami w Lamusie, potem może gdzieś byśmy się przenieśli.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
ja bym sie wybral a nawet na pewno pojde w ta okolice. jak bedzie czynny to odwiedze ze znajomymi, gdyz spotkac sie mamy a recenzje zeszlotygodniowe byly bardzo zachecajace oczywiscie.
wybieramy sie ok. 20 - 21brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziZapraszam około 20 00 piwko dla znajomych będzie się lać oczywiście hasło browar biz obowiązuje do zobaczenia
Co na to reszta koleżeństwa?Last edited by JAckson; 2008-06-26, 11:07.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziZapraszam około 20 00 piwko dla znajomych będzie się lać oczywiście hasło browar biz obowiązuje do zobaczenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziWpadnę chyba dziś na kilka piw. Trzeba wypić wreszcie coś innego niż Brackie
A gdzie reszta ludu Wrocławia, cooo?
O której będziesz?MM961
4:-)
Comment
-
-
Ja byłem wczoraj i przedwczoraj więc najprędzej podejdę w niedzielę-na finał piłeczkiLast edited by BigLebowski; 2008-06-27, 12:35.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPewnikiem kole dziewiętnastej.
Comment
-
-
Jutro lokal Jarastego ma już być bez papieru w oknach
Rozumiem, że tam się wybierzemy na smutny toast po Simonie?
Comment
-
Comment