Ja mogę przybyć jutro około 19.00. Pep chyba też będzie.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziO ten to się ustawił! Prawie między Szczęśliwą a Bogusławskiego) Pogratulowaćbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzia żebyś wiedział!!! do tego mam jeszce kierowcę w standardzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziPodobno ma wjechac ciemniaczek z Policzki
Comment
-
-
To co, jutro chyba znowu do Raju? Ostatnio wypiłam 5-6 browarów, u Qbków poprawiłam jeszcze jednym i rano obudziłam się w bardzo dziwnym stanie. Mianowicie nie suszyło mnie, oczy mnie nie bolały i ogólnie czułam się, jakbym nic nie wypiła poprzedniego wieczoru. Skandal
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo co, jutro chyba znowu do Raju? Ostatnio wypiłam 5-6 browarów, u Qbków poprawiłam jeszcze jednym i rano obudziłam się w bardzo dziwnym stanie. Mianowicie nie suszyło mnie, oczy mnie nie bolały i ogólnie czułam się, jakbym nic nie wypiła poprzedniego wieczoru. Skandal
Zamierzam być w okolicach godziny 21 lub troche pozniej.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa robię przerwę w sierpniu, ale może wpadnę na chwilę na jakiś soczekbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment