Ja dziś będę, ale najprawdopodobniej sama - Pepka dopadła grypa.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziNie możesz się pojawić w następny?
Może w nastepny łikend też się pojawisz na piwie?
Ja dziś odpadam.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziJa dziś będę, ale najprawdopodobniej sama - Pepka dopadła grypa."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziO proszę, kto się odezwał
Może w nastepny łikend też się pojawisz na piwie?
Comment
-
-
Mnie nie będzie jadę na ostatnie mrożone grzyby.
PS.
Darku dogadamy się na PW w sprawie odbioru towaru, jak byś miał już jakiegoś pilsowego drożdżaka to też poproszęPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziNie możesz się pojawić w następny?
Comment
-
-
Po pierwsze witam Marcin_wc - REAKTYWACJA!!! Dopięli Cię w końcu do netu jak widzę
Ja dziś będę w Raju, zatem jutro pewnie raczej nie, ale za to łatwiej będzie Ci, Breslauerze, ściągnąć Jerzego, bo nie będzie "zadymiarzy"
Proponuję, żebyś następnym razem przyjeżdżając stworzył osobny temat "Breslauer we Wrocławiu", bo w tym temacie Twój post ginie i jestem przekonana, że dużo osób w ogóle go nie zauważa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTa informacja załatwia sprawę kapsli a co ze skrzynkami?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziProponuję, żebyś następnym razem przyjeżdżając stworzył osobny temat "Breslauer we Wrocławiu", bo w tym temacie Twój post ginie i jestem przekonana, że dużo osób w ogóle go nie zauważa
Comment
-
-
Mnie niestety nie będzie [w sumie to nie będzie całego browaru Odrowąż]
Quasi etnograficzna wycieczka na wieś polską
Niemniej jednak Odrowąż wznosi Wasze zdrowie [możecie wychylić i za nasze ].
pzdr
Comment
-
-
Czy ktoś ma jakąś ciekawą gęstwę do przekazania? Mam już tylko Irish Ale, belgi dopiero co zaczęły żreć pierwsze piwo, coś bym w niedzielę machnęła, ale mam już dość ajriszów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze witam Marcin_wc - REAKTYWACJA!!! Dopięli Cię w końcu do netu jak widzę
Comment
-
-
Ludzie, Belgian Abbey II już pięknie położyły się na pianie, kto chce gęstwę w piątek to dawać znać, bo muszę wiedzieć, do ilu słoików powkładać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziLudzie, Belgian Abbey II już pięknie położyły się na pianie, kto chce gęstwę w piątek to dawać znać, bo muszę wiedzieć, do ilu słoików powkładaćbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment