I ja bardzo ładnie proszę.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Tylko, żeby się nie okazało, że będziecie tę gęstwę chomikować, będę sprawdzać, czy warzenie pilne było
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTylko, żeby się nie okazało, że będziecie tę gęstwę chomikować, będę sprawdzać, czy warzenie pilne byłobrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziJak tylko wrócisz z towarem z Piwodzieja, chyba że wstawię coś AL'a dubbel
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziLudzie, Belgian Abbey II już pięknie położyły się na pianie, kto chce gęstwę w piątek to dawać znać, bo muszę wiedzieć, do ilu słoików powkładaćWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
To i mnie, Marusia, dopisz na piąteczek z tymi drożdżamiWstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Macas, mam Ci te drożdże przynosić, czy będziesz czekał na zamówienie z Piwodzieja z warzeniem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziPrzynoś, przynoś, czekając na Piwodzieja, spreparuję coś w ramach treningu
Stawię się dziś w "Raju"MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziPrzynoś, przynoś, czekając na Piwodzieja, spreparuję coś w ramach treningu
Stawię się dziś w "Raju"
OK, przygotuję 4 słoiki gęstwy, ale to będą malutkie ilości w takim razie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to się stawiaj, mnie dziś na pewno nie będzie
OK, przygotuję 4 słoiki gęstwy, ale to będą malutkie ilości w takim razie.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
No i stało się! Jest gęstwa 2001 "z pierwszego tłoczenia".
Mnie nie będzie w piątek wiec proszę się dogadywać z Macasem.Co prawda on jeszcze nie wie , że będzie dzielić ale się dowie jeszcze dzisiaj."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment