My jutro będziemy
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika galadh Wyświetlenie odpowiedziNo to kto jutro?
Fajczarze: czy wieczór z La jest aktualny?
Kurna! Liberum veto i perpetum mobile!!
To ja przezornie dwa razy w kalendarzu sprawdziłam, czy tym razem nie mam znów na 8 rano w sobotę wykładu i wreszcie się chciałam wybrać, a Ty mi tu takie coś?
Wieczór z LA?
Trzy skunksy, a jak dobrze pójdzie to może nawet i 5 skunksów?
O nie...
Comment
-
-
Motyla noga!
Trzeba mi było to w konspiracji...
Dobra, Ewa, jakoś to będzieWstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Hmmmm... czy LA to jakiś kod na cygara albo fajkowe tytonie o zapachu spalonej dętki? Bo zaczynam się bać...
Comment
-
-
Podobno ktoś tak to określa, choć ja nie uważam, że La śmierdzi... Raczej wydziela specyficzny zapach. Bardzo dostojny i adekwatny do spotkań w kulturalnym towarzystwie.Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziHmmmm... czy LA to jakiś kod na cygara albo fajkowe tytonie o zapachu spalonej dętki? Bo zaczynam się bać...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziOstatnio Quboland palił La i jakoś przeżyłaś...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNNo nic, najwyżej pies Was pogryzieMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Jak będzie źle, to się nabije czymś innym. Byleby piwo byłoWstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Spoko, ja przecież żartuję(chyba)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo tak, Qboland, ale jak wszyscy zaczniecie? No nic, najwyżej pies Was pogryzie
Żeby to był zapach palonej dętki, to jeszcze by się dało przetrwać, ale to jest zapach starej palonej opony! Tych 5 skunksów nas wykończy - nic tak nie śmierdzi, jak LA, zwłaszcza dla osoby która musi to wciągać jako wąchacz bierny.
Eleganckie towarzystwo palące LA ma u nas w ogrodzie wyznaczone miejsce przy kompoście
Najdalej od domu
Comment
-
-
Chyba będę musiała kupić jakąś zasłonę dymną... Biełomory?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53 Wyświetlenie odpowiedzi...Tych 5 skunksów nas wykończy...
pozdrav
bbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment