Ma ktoś ochotę na jakieś piwo jutro? Bo ja się strasznie stęskniłam.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
No właśnie - zapomniałam napisać! Trzeba się wpisywać wcześniej, niż w piątek, bo Czeski Raj coraz bardziej oblężony jest, mają rezerwacje i nie mogą trzymać dla nas dużego stołu w ciemno. Ja będę, Slavoy o ile się nie mylę - też
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziMa ktoś ochotę na jakieś piwo jutro? Bo ja się strasznie stęskniłam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziOchotę to ja mam, ale coś znów podziębiona jestem, więc pewnie nie damy rady
My oczywiście będziemy
Comment
-
-
Witam,
ja tym razem tez odpadam...
Przeziębiona :-( jak na złość... a akurat mi zajęcia odwołali :/ więc piątek wolny...
No nic może nastepnym razem!
Wypijcie moje zdrówko!Piwoszka Karolcia:)
--------------------------------
Comment
-
-
Jutro się stawię.
PS: Brulion, nie zapomnij o strzykawkachWstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziMa ktoś ochotę na jakieś piwo jutro? Bo ja się strasznie stęskniłam.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika galadh Wyświetlenie odpowiedziJutro się stawię.
PS: Brulion, nie zapomnij o strzykawkach
jedyny problem może polegać na tym, że mam popołudniowy dyżur i mogę nie dotrzeć zbyt wcześnie. ale postaram się być w ogólebrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Ja też będę A Slavoy po mnie przyjedzie po 22
Comment
-
-
Wiktoria przyjdzie po strzykawki.
Ja też przyjdę, ale nie po strzykawki, a na piwo
Comment
-
-
Przestańcie już z tymi strzykawkami, co ja, kurde, idę jutro na jakieś party narkomanów?
Comment
-
Comment