Mogę przyjechać - Slav ma na 2 zmianę, to po 22.00 mnie odbierze Jak nikt inny nie przyjdzie, to najwyżej będziemy miały "randkę", tak jak JAQBA i Antoś 2 tygodnie temu
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziPostaram się Wam zakłócić randewu.
A swoją drogą Marusia - nawet jakbyś nie chciała to Slavoy już za Ciebie zdecydował - będziesz jutro
Comment
-
-
Hm...
Zakładam, że w najbliższy piątek odbędzie się spotkanie przedświąteczne... Jest to dla mnie o tyle istotne, że dokładam starań, aby nań przybyć. Myślę, że warto, abyście przerwali choć na chwilę działania przygotowujące do świąt ("trzepała Zośka dywan, z dywanu leciał kurz ) i przybyli do Ceskeho Raju.
Ponadto zwracam się z uprzejmą prośbą - zgodnie z sugestiami przy poprzedneij wizycie - o podpowiedź w temacie noclegu w dobrej cenie. Przejrzałem multum hosteli wrocławskich, które dla jednej osoby fundują ceny ok. 100zł! Prawdopodobnie nie uda mi się zwerbować nikogo na odwiedziny Waszego miasta, więc może podpowiedzie jakieś tani hostel k ubytovani
Zdravim!
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
-
No i co, wybiera się ktoś, bo cisza jak makiem zasiał. Wszyscy się mrozu wystraszyli?
Ja bym mogła być ok. 19:30
Comment
-
-
Jakieś powitanie Nowego Roku może jutro? Czy wszyscy jeszcze przeimprezowani?
Comment
-
-
Ja na piwo z Kubusiami przyjadę, najwyżej będzie randka - trójkąt Do Bierhalle mi się nie chce i za drogo
Comment
-
-
Jutro na pewno będzie Slavoy
Comment
-
Comment