Jaqba, do raportu! Mam Wasze koszulki zlotowe, mogę przynieść, ale czy będziecie? Bo jak nie, to ewentualnie rozdam obecnym...
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
To ja się pierwszy zgłaszam po koszulkę vacatową.
Czyli raczej przyjdę. No chyba, że Jaquby się odezwą.
Przy okazji:
czy ktoś się przyznaje do zostawienia naczyń u nas na sylwka?
Parę jest - w tym jedna blacha do ciasta...brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziTo ja się pierwszy zgłaszam po koszulkę vacatową.
Czyli raczej przyjdę. No chyba, że Jaquby się odezwą.
Przy okazji:
Parę jest - w tym jedna blacha do ciasta...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziPrzy okazji:
Parę jest - w tym jedna blacha do ciasta...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Ach, jak tu takie ruszenie, to i ja się raczej stawię (jak już wprowadzą zakaz palenia, to pewnie będę bywał częściej).Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziPrzy okazji:
To ja się przyznam do dużej plastikowej przezroczystobiałej miski. A tak przy okazji, to też chciałabym wiedzieć, czy Jagoda będzie, bo od września niosę jej szklanki. Jeśli się da, to poproszę o odpowiedź do okolic ósmej - dziewiątej rano.
Comment
-
-
Okazało się, że jedna koszulka jest dla Qbolanda, a druga dla Cześka. Cześkową to chyba wręczę Jacksonowi, a na Qbkową ogłoszę przetarg, jak nie przyjdzie
Comment
-
-
To ja wystawiam do przetargu miske drewniana srednia. Ktoś przebije?
Wiktoria, bardzo fajna miska - jutro postaram się ją przynieść.
A poza tym Galadh był łaskaw mi przypomnieć: mam jeszcze 4 słoiczki gęstwy British Ale do rozdania. Jacyś chętni?brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOkazało się, że jedna koszulka jest dla Qbolanda, a druga dla Cześka. Cześkową to chyba wręczę Jacksonowi, a na Qbkową ogłoszę przetarg, jak nie przyjdzieMM961
4:-)
Comment
-
-
Informuję, ze w piątek wszyscy karnie mają się stawić w Czeskim Raju i nie przyjmuję wymówekŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziInformuję, ze w piątek wszyscy karnie mają się stawić w Czeskim Raju i nie przyjmuję wymówekLast edited by piotry; 2010-02-03, 14:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzia może być zwolnienie lekarskie ??Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziW Wasze zwolnienie to z pewnością nie uwierzę - Wy tak często je macie, że musicie mieć jakieś układy
Chorowitki sa po prostu...
a ten, no... A czemu mamy być karnie w raju? ktos podlozy bombe i wszyscy razem umrzemy? moze byc fajnie!brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment