Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziBędzie sprawdzana lista obecności, bo chodzą słuchy, że sekcja wrocławska już nie istnieje. Postanowiliśmy to z ARTem sprawdzić, bo tak dłużej być nie może. Weźmiemy ze sobą ochronę w postaci Slavoya. Tylko ładnie się ubrać proszę
[o ile wyjde w ogole z roboty]brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Ciao!
Fama niesie, że sekcja wrocławska nie istnieje? Ha, rozmówiłem się z tą famą i odszczekała wszystko.
Jednoosobowa podsekcja sekcji wrocławskiej będzie z Wami tylko duchem. Za moją absencję już ponoszę karę w postaci przymusowego pobytu w kraju, gdzie mają najbardziej bezsmakowe piwaLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziCiao!
Fama niesie, że sekcja wrocławska nie istnieje? Ha, rozmówiłem się z tą famą i odszczekała wszystko.
Jednoosobowa podsekcja sekcji wrocławskiej będzie z Wami tylko duchem. Za moją absencję już ponoszę karę w postaci przymusowego pobytu w kraju, gdzie mają najbardziej bezsmakowe piwa
czyżby Norge?brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziznaczy w Polsce jesteś?
czyżby Norge?
Birra Moretti
Tuborg Green dla Italii ("głębia" smaku na poziomie piwa Tesco )
Zaczynam tęsknić za Okocim PilsLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Żadna lipa - obecność będzie sprawdzanaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Lista została sporządzona. Następnym razem proszę nie zmuszać mnie do wysadzania kolejnych stacji by dobitnie pokazać że nie żartujemy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNastępnym razem proszę nie zmuszać mnie do wysadzania kolejnych stacji by dobitnie pokazać że nie żartujemy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziLista została sporządzona. Następnym razem proszę nie zmuszać mnie do wysadzania kolejnych stacji by dobitnie pokazać że nie żartujemyMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTa W Kątach to było tylko ostrzeżenie - następna będzie we Wrocku, w pobliżu miejsca zamieszkania jednej z osób nieobecnych na spotkaniu
byłem...brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWrzuć skan listy, bo tam miałem zapisane jakie piwa piłem. Potrzebuję do DP
popieram.
potrzebuję zobaczyć z bliska niepowtarzalną Jacksonową twórczość.
muszę także przyjrzeć się liście dokładnie, żeby podczas zamówionej eliminacji nieobecnych błędu nie popełnić. a, tego miałem nie pisać głośno...
ps. waflozgniatacze wszystkich krajów łączcie się!Last edited by brloin; 2010-02-07, 14:09.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzi
ps. waflozgniatacze wszystkich krajów łączcie się!
WaflozgniotyMM961
4:-)
Comment
-
Comment