Ja w sobotę będę. I w niedzielę
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziMy dzisiaj się pakujemy
Ja oszczędzam wątrobę na przyszły weekend
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPhi, my tam cały czas coś pakujemy
Ja oszczędzam wątrobę na przyszły weekendbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
A byłby ktoś chętny na spotkanie w czwartek 27 maja - późno, bo gdzieś od 20:00 dopiero, oraz w piątek 28 maja - praktycznie całe popołudnie i wieczór.
Miejsce - Czeski Raj...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziJak wrócimy z AC/DC cało i zdrowo to pewnie w piątek tak
I tyczy się to właścicieli Raju, jak i co niektórych browarbizowiczów
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle właściciele chyba nie zamykają na 4 spusty, tylko mają tam nadal jakąś załogę do pilnowania dobytkubrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Uff. Pozostaje jeszcze kwestia, żeby przed wyjazdem zostawili polecenie podpięcia dużej ilości dobrych piw
Comment
-
-
A gdyby wrocławianie przyjechali dzień wcześniej na koncert i chciało im się pić, to ja tam będę
Szczegóły: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=87852Last edited by Pendragon; 2010-05-20, 19:43.
Comment
-
-
Za tydzień stan wody będzie już tylko wspomnieniem, mam nadzieję...
Comment
-
Comment