Już pewnie są w Czeskim Raju. Spotkałem ich (chłopaków z Pomorza) w Spiżu
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Nie zdezertowaliśmy, tylko z pieprzonej Warszawy z powodu przeciągnięcia się służbowych spraw tomka35, zamiast o 14 to wyjechaliśmy o 17. Do tego należy dodać półtorej godziny prób ucieczki z tego miasta we wszystkie możliwe, równie zakorkowane kierunki... Koszmar!!
A po drodze dopadła nas jeszcze pod Tomaszowem Maz. ściana wody, skutecznie redukując widoczność do... 2 metrów!! Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Suma sumarum do Wrocławia dojechaliśmy o 22, a w Czeskim Raju byliśmy "już" o 22:30...
A Rampusak pyszniutki Następnego dnia równie dobrze smakował Kastan z Rychnova.
Tak więc Chemmobile, wielkie sorry - siły wyższe ...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzia w Czeskim Raju byliśmy "już" o 22:30...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziZaklepujemy termin, mam nadzieję, że się spotkamy przy piwie i fajce.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że tak, chociaż po 20, to już muzyka tam zabija natężeniem dźwięku...
Bede jak praca pusci ale starania nastapia o przybycie na 20.30brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziObecnie w tych godzinach zabija dzwiek wuwuzeli. Przypominam iz kopacze sie bija o mistrza.
Bede jak praca pusci ale starania nastapia o przybycie na 20.30
Paszczaki już do domów się rozjeżdżają, więc powinno się gdzieś dać wleźć ;D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziIdzie ktoś na piwo dzisiaj?
Comment
-
Comment