Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
W związku z wprowadzeniem zakazu palenia w Czeskim Raju od 15 listopada (poniedziałek) wzywam wszystkich palaczy, oraz tych, którzy chętnie się z nami po raz ostatni powędzą na spotkanie 12 lub 13 listopada - trzeba się najarać na zapas
Comment
-
-
O, to już nie ma planów zamienienia piwiarni na palarnię?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziJako, że czuję się współwinna pomysłu spotkania , to wypada się wypowiedzieć. Zupełnie niespodziewanie w tym miesiącu u nas bardzo krucho z kasą i nie wiem, czy przybędziemy. Chociaż się postaram.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziO, to już nie ma planów zamienienia piwiarni na palarnię?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedzio ile mi wiadomo nigdy takiego nie było
Comment
-
-
Renia coś tam opowiadała, gdy zagadałem na temat "co będzie od 15 listopada". Oczywiście w formie żartu, przynajmniej tak to odebrałem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie będzie palenia - nie ma tematu, nie wiem, co się Jarku tak strasznie odżegnujesz od tamtej dawnej koncepcji, nie ma o czym wspominać
Comment
-
Comment