Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Są pewne granice Zauważ, że nie palimy Męskich, czy innych wcieleń dawnych Popularnych, tylko jednak mniej smrodliwe fajki. Zapewniam Cię, że wyczułbyś różnicę
A takie kiblowe cygaro to kiedyś Mjp przyniósł do Lamusa, pół wieczoru się zastanawiałam, dlaczego tak kiblem śmierdzi wokół, dopóki dymu nie powąchałam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSą pewne granice Zauważ, że nie palimy Męskich, czy innych wcieleń dawnych Popularnych, tylko jednak mniej smrodliwe fajki. Zapewniam Cię, że wyczułbyś różnicę
A takie kiblowe cygaro to kiedyś Mjp przyniósł do Lamusa, pół wieczoru się zastanawiałam, dlaczego tak kiblem śmierdzi wokół, dopóki dymu nie powąchałam
Ale uspokoję Cię - nie będę szukał specjalnie śmierdzącychMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzichyba by trzeba jeszcze latakie zafajczyc
Comment
-
-
No to papieroski zaraz się zrobi, cygarko też wezmę (wcale nie śmierdzące, całkiem porządne). I do zobaczenia na pysznym
Comment
-
-
Mamy rezerwacją przy stole 8-śmioosobowym od 18.30. Ja już zakupiłam 2 paczki Cameli
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW związku z wprowadzeniem zakazu palenia w Czeskim Raju od 15 listopada (poniedziałek) wzywam wszystkich palaczy, oraz tych, którzy chętnie się z nami po raz ostatni powędzą na spotkanie 12 lub 13 listopada - trzeba się najarać na zapas
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJak wyżej, drogi kolego, jak wyżej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA ja się wyjątkowo dobrze czuję. Pewnie dlatego, że sam trochę dymu dołożyłem.
Jednak nie chciałbym powtarzać takich wyczynów zbyt często
Comment
-
Comment