Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAle Wiki wpisała się na 1 kwietnia, więc i tak nie wiadomo, czy to nie prima aprilisCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNo, gdybym to napisała w przyszły piątek, to by mogły być wątpliwości, ale piszę dziś, więc nie jest to żart. Chyba, że znów Pepka (albo mnie) gdzieś po drodze zawiozą do szpitala.Last edited by Maggyk; 2011-03-24, 21:54.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Okazuje się, że ja też będę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie miałam pytać, czy mam jutro przychodzić .bez brody...
Comment
-
-
Będę, będę - mam węża dl Marco Po za tym trzeba od czasu do czasu się w piątek pokazać, a nie tylko w szkółkowe niedziele. Szkoda tylko, że Slav w roli taksówki, no ale cóż, uroki wiejskiego życia czasem są niezbyt urokliwe
Comment
-
Comment