Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Dzisiaj wraz z trójmiejską ekipą wpadniemy do Czeskiego Raju. Godzina jakoś tak 20-21, ciężko powiedzieć ile zajmie nam przejazd przez całą Polskę + rozlokowanie się w hotelu.
Jeśli ktoś ma ochotę rozgrzać się przed Festiwalem, to zapraszam. Wyjeżdżam za 20 minut, więc już raczej nie odczytam czy ktoś będzie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziPrzeszedł bym się dziś do Raju na piwo gdybym wiedział, że nie będę siedzieć sam.MM961
4:-)
Comment
-
-
Dziś wybieramy się do Mietkowa na Obstawę Prezydenta, więc nidyrydy...
Ale na przyszły łykent zbieramy ekipę (tu jeszcze nie spamowałem ) na wyjazd vlakiem do Miletína.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziWybieramy się jutro na pięć sekund zobaczyć, co się dzieje na Rynku. Jeśli będzie ciekawie, to może by tak w weekend się tam umówić?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziJa jutro też będę się kręcił po 18. Jest m.in. Czeski Raj, Piwiarna Żywiecka, Opat, Fortuna, Nova Paka, Lowenbrau, belgijskie piwa i inne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziJak mogłeś zapomnieć o najważniejszym, pełen zestaw Ediego po jedyne 6 złotych (przy mnie pan negocjował zakup kilku skrzynek tylko chciał zniżki) oraz Koreb w gąsiorkach na wino z plastykowym oplotem
Comment
-
-
Na Rynku było całkiem przyjaźnie - oczywiście na miejsca siedzące nie ma co liczyć będąc większą grupą. Całe stadko forumowiczów się dziś przewinęło, choć nie wszyscy mieli ochotę rozmawiać. Tak więc nie wiem, czy jest ktoś chętny jutro lub pojutrze na powtórkę?
Comment
-
-
A mojej Mamie smakowalo i Faro i Atak Chmielu - beda z niej jeszcze ludzie
Ja jestem troche zawiedziony - liczylem na rozwoj od zeszlego roku - jest praktycznie tak samo. A skoro nazwa tego festynu brzmi 'Europa na widelcu', to przydałoby się coś w co by ten widelec można wbić - nie tylko 'zimne przekąski'.
Jest szansa, że przemknę dziś po straganach, ale pewności nie mam.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment