Ja dziś o 19 umówiłem się z Cześkiem w Czeskim. Robimy po jednym i lecimy na rynek
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
5 sierpnia (piątek) zamierzam się wybrać na piwo, pewnie do Czeskiego Raju - a może gdzie indziej? Wiem, że to jeszcze kawał czasu, ale piszę o tym, bo z kolei 6 sierpnia, z okazji podlewania kwiatków u nieobecnych w domu rodziców wyrażam chęć na spotkanie przy grillu w malowniczym ogrodzie na wrocławskim Sępolnie Chętni wystąp!
Comment
-
-
Ze znanych mi kalendarzy wynika, że te dni mamy z basik wolne i od nauki i od pracy zatem bardzo prawdopodobne, że się pojawimy tu i ówdzie. Co do spotkania w innym miejscu to ostatnio myśleliśmy ze dawno nie piliśmy pszenicy z Primatora. Jak będzie ładna pogoda to proponuję lamusa (przynajmniej na jakiś czas ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi5 sierpnia (piątek) zamierzam się wybrać na piwo, pewnie do Czeskiego Raju - a może gdzie indziej? Wiem, że to jeszcze kawał czasu, ale piszę o tym, bo z kolei 6 sierpnia, z okazji podlewania kwiatków u nieobecnych w domu rodziców wyrażam chęć na spotkanie przy grillu w malowniczym ogrodzie na wrocławskim Sępolnie Chętni wystąp!MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA co z sobotą jeśli będzie lało?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo będziemy spożywać piwo pod zadaszeniem domu z opcją pomoczenia się na ogródkuMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi5 sierpnia (piątek) zamierzam się wybrać na piwo, pewnie do Czeskiego Raju - a może gdzie indziej? Wiem, że to jeszcze kawał czasu, ale piszę o tym, bo z kolei 6 sierpnia, z okazji podlewania kwiatków u nieobecnych w domu rodziców wyrażam chęć na spotkanie przy grillu w malowniczym ogrodzie na wrocławskim Sępolnie Chętni wystąp!Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJak będziemy w formie po piątkowej imprezie to się piszemyMM961
Comment
-
-
Przyjazd rowerem od Was na Sępolno to też dobry wyczyn Zostaniecie na noc w celu wytrzeźwienia, a potem na kaca do domu pedałowanie. Góry jakieś się zbuduje
Comment
-
Comment