Aj, bo nie wiem czemu pomyślałam, że to link do ich strony czy cóś Ale to wina tego, że 1. nie jestem wyspana 2.jestem na przerwie, która właśnie mi się kończy i muszę uciekać z internetu Wybacz więc tę gafę
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziZgłaszam się na chętnego
PS. lokal ma klimat na spotkania przy piwku, bo muzyki nie trzeba przekrzykiwać, co czasami w Czeskim się zdarzało.
Z drugiej jednak strony Zilvara w ZUPie nie mają
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziAj, bo nie wiem czemu pomyślałam, że to link do ich strony czy cóś Ale to wina tego, że 1. nie jestem wyspana 2.jestem na przerwie, która właśnie mi się kończy i muszę uciekać z internetu Wybacz więc tę gafę
Edit: coś mam dziś przerost mordek nad treścią, to chyba ten Atak Chmielu wczoraj...Last edited by Marusia; 2011-10-14, 13:05.
Comment
-
-
Podbijam temat. Czy nadal macie chęć pojawić się jutro w ZUPie? My będziemy pewnie ok. 19, choć jak znam życie, to nawet wcześniej, bo 19 to już za późno na pierwsze piwoLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Ja będę. Napiszę do Ursusa, żeby zarezerwował ławę 6-cio osobową dla browar.biz
Comment
-
-
No to się ugryźcie - ja się z Chemmolady i Chemmotetrykiem Ataku Chmielu napiję Jagoda pewnie też z Qbkiem przyjdą, bo faktycznie rzut beretem mają, a sklep zamykają chyba o 18.00. Bomba wpadnie i już ława szósteczka zajęta. Zatem reszta niech się nie fatygujeLast edited by Marusia; 2011-10-21, 09:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to się ugryźcie - ja się z Chemmolady i Chemmotetrykiem Ataku Chmielu napiję Jagoda pewnie też z Qbkiem przyjdą, bo faktycznie rzut beretem mają, a sklep zamykają chyba o 18.00. Bomba wpadnie i już ława szósteczka zajęta. Zatem reszta niech się nie fatyguje
Qbolandy po zamknieciu , maja jeszcze troche roboty do odwalenia.
Ja pewnie okolo 19 przydreptam i para Q, pewnie tez.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
Comment