Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziNie no, miesiąc oszczędzania na furkę! To albo coś kilkunastoletniego, odwijane z drzewa, albo pogratulować poborówMM961
4:-)
Comment
-
-
Comment
-
-
Czuję że muszę uciąć te dywagacje
Auto już zamówione - ale jak to zwykle bywa trzeba dokupić od razu kilka rzeczy i budżet przez to jest napięty. Jak jest napięty to każdy wydatek na co innego niż jedzenie i media wydaje się zbyteczny.
W marcu powinno być lepiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziCzuję że muszę uciąć te dywagacje
Auto już zamówione - ale jak to zwykle bywa trzeba dokupić od razu kilka rzeczy i budżet przez to jest napięty. Jak jest napięty to każdy wydatek na co innego niż jedzenie i media wydaje się zbyteczny.
W marcu powinno być lepiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziCzyli Ramzes okazał się pomocny?
Dzięki za ten namiar
Comment
-
-
My też pewnie raczej pojawimy się następnym razem. Co prawda mrozy nieco zelżały i już nie muszę siedzieć w domu w grubym polarze i rękawiczkach, ale z tego, co pamiętam, w CR jest nieco chłodniej niż w mieszkaniu i do tego jeszcze zimne piwo, a nie ciepła kawa .
Comment
-
-
Przy naszym stole AC/DC Monopoly najczęściej padającym zdaniem było "gdzie ja jestem" Wprawdzie dotyczyło to oczywiście usytuowania pionka na planszy, ale biorąc pod uwagę miejsce akcji, i że piwo samo jakby się wchłaniało w trakcie gry to brzmiało to zabawnie
Bardzo fajny pomysł z tymi grami, powtórka konieczna.Last edited by Marusia; 2012-02-20, 10:57.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzijestem za zorganizowaniem regularnej ligi chinczyka
Ktos sie pisze na partyjke?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment