Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Brloin,
hazardem to juz będzie próba wypicia wiecej niż dwóch kufli nowej imperialnej Pinty. Będziemy obstawiać, czy po kolejnym kuflu dam radę sam opuścić lokal, czy jednak mnie poniosą
Cyneq,
no nie wiem... Trzeba się będzie zastanowić. Wiesz, rezerwacja miejsc, pozwolenia od szefa lokalu, weryfikacja pochodzenia, egzamin z wiedzy o dozwolonych sposobach picia piwa, itp. Na wszelki wypadek weź paszport Polsatu, mi kiedyś pomógł się "wkręcić"Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
No i gra muzyka
W sumie to tylko chyba oświetlenie dodatkowe by się przydało - ostatnio przy stoliku rezerwowym było ciemnawo. Ma ktoś przenośną lampkę?
No i jest tylko jeden szkopuł jeszcze, mało ważny, może nie zauważymy nawet: o ile wiem, to do dziś do Raju nie dotarło jeszcze samo piwo, o które się rozchodzi. Ale jeszcze mają czas, żeby dowieźć w sumie...brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Ja tam nie wiem, czy chcę grać, może dla odmiany pogadamy? Ostatnio przy Monopolu to browary same wchodziły w przełyk, nawet człowiek smaku nie docenił, bo się licytował o nieruchomości i inne linie kolejowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziJa też przybędę i już.Last edited by Marusia; 2012-03-29, 21:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziOK, wezmę zestaw małego hazardzisty. Dwa monopole, chińczyk, Scrabble, Hive, bierki ew. karciochy w ilości talii kilku. Ma ktoś coś jeszcze?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq Wyświetlenie odpowiedziJeśli znajdą się chętni moge przytargać - oględnie mówiąc " niezbyt zaawansowaną intelektualne" - grę karcianą. Na razie wolę nie mówić jaką
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziAle super, już dawno nie było takiej frekwencji
Comment
-
-
Last edited by chemmobile; 2012-03-30, 08:09.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment