To chyba lepiej kolekcjonować butelki. W sklepach dają za nie więcej, bo 35 - 50 groszy
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa tam nie wiem, czy chcę grać, może dla odmiany pogadamy?
Comment
-
-
Nie dość że w Wielki Post będą pić, to jeszcze hazard uprawiać! Skandal, zgroza i upadek obyczajów!
Chyba nie mam wyboru - muszę dołączyć.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Undeath Wyświetlenie odpowiedziHym... to może i ja się zjawie jak nie ma nikt przeciwko nowicjuszom
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMogę wziąć Carcassonne, ale nie wiem czy w Czeskim starczy stolików do rozkładania tych wszystkich gier
P.S. I tak upadła moja koncepcja o "zwykłym pogadaniu przy piwie"
P.S. Jeśli ktoś ma małą, przenośną lampkę, to brać - my mamy tylko jedną taką. No, góra dwie, o ile nie zapomnimy ze wsi zabraćLast edited by Marusia; 2012-03-30, 18:09.
Comment
-
-
Łomatko! Ppns się pojawi - chyba po raz pierwszy od czasu mojego i Slavoya ślubu
Rezerwację 2 ław poczynię, nie idzie inaczej
Comment
-
-
Po wczesno porannej pobuddze, pare minut temu i dwoch blogich lykach lodzkiej 22. Zmienilem zdanie, nie jestescie "popaprani" jestescie "poooooooooni". Trza nowy dzial na forumie zalorzyc. "Klub Seniora- Bingo i inne tam masturbowanie sie intelektualne" Darek nie moze wygrywac, bo to pokazuje jego prawdziwe oblicze.Trza machnac lyka 22jki, zeby krew ruszyla.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziPo wczesno porannej pobuddze, pare minut temu i dwoch blogich lykach lodzkiej 22...
Cokolwiek to swoją drogą znaczy
Comment
-
Comment