Bylem wczoraj, idę jutro do ZUPY
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Hej, lekki OT.
Jeśli są jacyś chętni w sobotę koło 16 zaliczyć paintballa z paroma Panami, którzy będą świętować wieczór kawalerski kumpla, to proszę info na priv.
Lekki OT, bo piwo będzie potem, chociaż jeszcze nie wiem gdzie :Pbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzizaliczyć paintballa z paroma PanamiLast edited by ART; 2012-07-04, 07:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziChodzi o malowanie jajek w męskim gronie?brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziHej, lekki OT.
Jeśli są jacyś chętni w sobotę koło 16 zaliczyć paintballa z paroma Panami, którzy będą świętować wieczór kawalerski kumpla, to proszę info na priv.
Lekki OT, bo piwo będzie potem, chociaż jeszcze nie wiem gdzie :P
Comment
-
-
Ja chcę piwa! W Raju!
Zamiaruję wczesnym lub średnim popołudniem obejrzeć Prometeusza, później, pod warunkiem występowania jakiegoś naprawdę ciekawego piwa, zawitać na 1-2 do ZUPy, a następnie dokończyć wesoło w Ceskym Raju.
Ktoś chętny na popiwkowanie w ten piątek?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Będę, niech se mąż nie myśli, że sam pójdzie pić
Comment
-
-
W najbliższy piątek powtórka z rozrywki: najpierw ZUPa - spróbujemy Witka z Artezana na dzień dobry, żeby wyrobić sobie na trzeźwo opinię na temat tego kontrowersyjnego wynalazku, potem Czeski Raj, co najmniej do północy tym razem. Liczę na towarzystwo, bo Slav dopiero ok. 23.00 do Czeskiego dotrze
Comment
-
Comment