To gdzie uderzać z dworca? Może do ZUP-y, a zakończymy w Raju? Miałbym później stamtąd bliżej na Klecinę. Jakby co to będę dostępny pod komórką. Do zobaczenia!
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Mam zamiar skoczyć oblukać nową knajpę z dobrą muzyką i piwem czeskim oraz z małych browarów jak gdzieś napisano. Nazywa się Rocky, a mieści przy Zielińskiego, pod sklepem Dino, czyli parę kroków od Raju (jakby nie zachwyciła, nastąpią szybkie przenosiny).
Pardon, że tak późno, ale praca mi życie w tym tygodniu wyraźnie ustawia.
Powinienem dotrzeć kole 21.
Anybody?
Pozdrav
bbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Nie zapomnijcie opisać tego nowego przybytku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziA nie chcesz połączyć tego z jutrzejszą premierą? Wracając w Twoją stronę można zahaczyć przepłukać gardło czymś dolnofermentacyjnym
Także tylko dziś mi pozostaje.
@Pendragon - byłoby to odstępstwo od zasad w mojej karierze lenia - nieopisywacza. Ale zmieniam się wciąż, więc kto wie, kto wie?brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Ponieważ na pewno wszyscy strasznie się za mną stęskniliście (zwłaszcza Slavoy i Marusia ), proponuję spotkanie w piątek w ZUPie czy innym przybytku rozkoszy, który znajduje się w Waszym mieście I mam nadzieję, że nie będę tam samaLast edited by Justi; 2012-09-18, 22:44.I won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa przyjdę do zupy.
Darek, a jak ceny na jarmarku? W sumie fajnie bo blisko by było.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziNo to powiedzmy od 18 z minutami w ZUPieMM961
4:-)
Comment
-
-
A ja się jutro wybiorę na ten jarmark na Szewskiej, ale to bardziej w dzień, niż wieczorem. Dziś nie mogę, bo Slav jedzie, to ja muszę zostać, żeby a taxi wieczorem robić
Comment
-
Comment