Trza być
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
A jednak zmiana planów.
We piątek 22 marca przyjeżdżają do Firleja moi papieże, więc wybieram się na audiencję generalną. Zajrzę na gamblowanie dopiero po koncercie jak będzie sens jeszcze.
Chyba, że jacyś chętni na wygibasy przy 'Mitch & Mitch' sie znajda to zapraszam ze mną. Hosanna!brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziA jednak zmiana planów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa mogę przynieść Carcassonne jeżeli ktoś reflektuje na partyjkę.
Comment
-
-
Carcassonne wydaje się być całkiem fajną grą, choć dopiero dziś rano po przebudzeniu pojąłem zasady, które JAckson wczoraj nam wykładał Wynika z tego wniosek, że oprócz przedziału wiekowego gry powinny posiadać także takie informacje: nie przystępować do gry po spożyciu więcej niż 3 piw
Nie bardzo pamiętam partię chińczyka i w jaki sposób niebieskie pionki slavoya tak szybko dotarły do bazy...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziCarcassonne wydaje się być całkiem fajną grą, choć dopiero dziś rano po przebudzeniu pojąłem zasady, które JAckson wczoraj nam wykładał Wynika z tego wniosek, że oprócz przedziału wiekowego gry powinny posiadać także takie informacje: nie przystępować do gry po spożyciu więcej niż 3 piwMM961
4:-)
Comment
-
Comment